Trädgården på Skäret

Öppettider & kontakt

När vi öppnar gårdsbutiken i början av året laddar vi upp med vårens alla härliga godsaker i matväg. Varmt välkommen in i butiken och hör gärna av dig om det är något speciellt du vill beställa inför helgen, släktmiddagen, festen eller fredagsmyset på info@tradgardenpaskaret.se

Öppet för säsongen

Under hösten, vintern och våren har vi öppet butiken fredagar och lördagar och efter midsommar drar vi igång med utökade öppettider. Är det något speciellt du är sugen på i matväg  när vi har stängt - hör av dig med dina önskemål på info@tradgardenpaskaret.se så försöker vi lösa det.


Öppettider under sommaren from 20 juni 2024

Torsdag 11.00-18.00

Fredag 11.00-18.00

Lördag 11.00-17.00

Söndag 11.00-16.00


Ordinarie öppettider under hösten

Fredag 11.00-18.00

Lördag 11.00-17.00


Äta + boka = bra idé

Om du vill äta hos oss, hör av dig till oss och berätta om dina önskemål. Vi hittar ett lämpligt datum och tar fram en meny så blir ditt besök så trevligt och bra anpassat efter dig som möjligt. 

Boka här.

Vanliga frågor


Hur vet jag vad som händer hos er?

Följ oss gärna på Facebook och/eller Instagram där vi postar inlägg så fort något spännande är på gång hos oss.


Var hittar jag menyer för takeaway/catering?

Vi vill gärna höra vad du har för önskemål och tankar kring din middag eller beställning. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd, därför har vi inga fasta menyer att boka utan skräddarsyr menyn efter varje kund. Kontakta oss så har vi en dialog.


Hur bokar jag en catering/avhämtningsmeny?

Det lättaste är att mejla oss på info@tradgardenpaskaret.se 


Behöver jag boka bord för att äta hos er?

Om du vill äta hos oss, hör av dig till oss och berätta om dina ömskemål. Vi hittar ett lämpligt datum och tar fram en meny så blir ditt besök så trevligt och bra anpassat efter dina önskemål som möjligt. Hör v dig på info@tradgardenpaskaret.se

Lunch serverar vi endast under sommaren.


Hur fungerar en matlagningskurs hos er och vad kostar det?

Det optimala antalet personer för en matlagningskurs är ett sällskap på minst åtta personer. 

Vi börjar med champagne, charkuterier och snacks och går igenom kvällens meny. Tre grupper har hand om varsin rätt och förbereder maten så långt som möjligt, därefter sätter alla sig till bords utom förrättsgruppen som lägger sista handen vid sin rätt. Alla äter tillsammans och kvällen fortgår på samma sätt för resterande grupper.
Pris per person inklusive champagne och tilltugg, 4-rätters matlagningskurs med vin till varje rätt är 1795:-
Vid fint väder kan man börja med chark och bubbel i trädgården. Möjlighet att välja till en vinprovning som en extra trevlig del i kursen finns också. Mejla oss på info@tradgardenpaskaret.se för att boka in er.


Har du fler frågor? Kontakta oss på info@tradgardenpaskaret.se