Trädgården på Skäret

Evenemang

Hos oss händer det mycket och vi får ständigt nya idéer.
Bra råvaror, god mat och dryck spelar dock alltid huvudrollen.

Gourmetafton med Håkan Nilsson 5 april 19.00

Snacks

Taittinger Brut Réserve

*

Caviar, karamelliserad grädde, parmesan

Taittinger Brut Vintage 2015

*

Blåfenad tonfisk ”Tartar”, avokado, körsbär, shiso, sesam

La Chablisienne Chateau Grenouilles Chablis Grand Cru 2019

*

Råmarinerad Hälleflundra ”Sterling”, sojaemulsion, kalamansi, citronconfit, forellrom, dashi, rättika

Cap Maritime Chardonnay från Hemel-En-Aarde Valley i Sydafrika 2020

*

Vit sparris, pepparrot, råräkor, dill, eldad havskräfta

As sortes Val do Bibei Godello 2020

*

Vårkyckling, toppmurklor, ravioli fylld med tryffel och foie gras, tryffelgastrique, kronärtskocka

Au Bon Climate ”Knox Alexander” Pinot Noir 2019

*

Skånsk kalvfilé, grön sparris, färsk potatis, frasig zucchiniblomma, bondbönor

Biserno  Bibbona – Toscana  2011

*

Variation på jordgubbar från Viken, rabarber, vanilj och vit choklad

Chateau Suduiraut Premier Grand Cru Classé – Sauternes 1997

 

Håkan Nilsson presenterar och kåserar om vinerna till menyn, signerad av Karl Bengtsson. Endast 20 platser. 3395:- per kuvert. Välkommen att boka här.

Vanliga frågor


Hur vet jag vad som händer hos er?

Följ oss gärna på Facebook och/eller Instagram där vi postar inlägg så fort något spännande är på gång hos oss.


Var hittar jag menyer för takeaway/catering?

Vi vill gärna höra vad du har för önskemål och tankar kring din middag eller beställning. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd, därför har vi inga fasta menyer att boka utan skräddarsyr menyn efter varje kund. Kontakta oss så har vi en dialog.


Hur bokar jag en catering/avhämtningsmeny?

Det lättaste är att mejla oss på info@tradgardenpaskaret.se 


Behöver jag boka bord för att äta hos er?

Varmt välkommen att höra av dig om du och ditt sällskap vill äta hos oss. Vi anpassar menyn och upplägget efter era önskemål. Ni bör vara ett sällskap på minst åtta personer. Mejla oss på info@tradgardenpaskaret.se 

Lunch serverar vi endast under sommaren.


Hur fungerar en matlagningskurs hos er och vad kostar det?

Det optimala antalet personer för en matlagningskurs är ett sällskap på minst åtta personer. 

Vi börjar med champagne, charkuterier och snacks och går igenom kvällens meny. Tre grupper har hand om varsin rätt och förbereder maten så långt som möjligt, därefter sätter alla sig till bords utom förrättsgruppen som lägger sista handen vid sin rätt. Alla äter tillsammans och kvällen fortgår på samma sätt för resterande grupper.
Pris per person inklusive champagne och tilltugg, 4-rätters matlagningskurs med vin till varje rätt är 1795:-
Vid fint väder kan man börja med chark och bubbel i trädgården. Möjlighet att välja till en vinprovning som en extra trevlig del i kursen finns också. Mejla oss på info@tradgardenpaskaret.se för att boka in er.


Har du fler frågor? Kontakta oss på info@tradgardenpaskaret.se