Trädgården på Skäret

Företagsevent

Grupper, företag och sällskap kan boka spännande aktviteter och skräddarsydda upplevelse hos oss. Här nedan följer några exempel på trevliga upplägg.

Konferens 

Vår lada fungerar som en avskild konferenslokal med möjlighet till fika, lunch och middag i anslutning. Ladan har wifi, stor bildskärm och plats till 24 personer runt vårt härliga bord.


Middag

Avsluta er dag med en läcker middag som lagas och serveras på plats av oss med valfritt antal rätter med passande dryck till. Vi anpassar alltid menyn efter era önskemål. Om vädret tillåter sitter ni ute eller i vår mysiga lada.

Matlagningskurs

Vi börjar med champagne, charkuterier och snacks och går igenom kvällens meny. Tre grupper har hand om varsin rätt och förbereder maten så långt som möjligt, därefter sätter alla sig till bords utom förrättsgruppen som lägger sista handen vid sin rätt. Alla äter tillsammans och kvällen fortgår på samma sätt för resterande grupper.

Ostronkurs

På vår populära Ostronöppnarkurs med efterföljande middag får ni lära er konsten att öppna och njuta av färska ostron, att tillaga dem på olika sätt och om vilka drycker som passar bra till. Vi avslutar kursen med en härlig middag med tilhörande dryck.


Vinprovning

Välkommen till en specialanpassad vinprovning där vi lär känna olika druvor, regioner och producenter samt vilken mat som passar till dem. Efter provningen serveras en middag där mat och vin kombineras till en trevlig, lärorik och smakfylld kväll.


En avkopplande paus

I anslutning till vår lada finns en mysig avdelning för avkoppling med soffa, dusch, toalett, ombyte och uteplats med vedeldad badtunna med plats för ca 10 personer. En perfekt avslutning på dagen eller en skön paus mellan aktiviteterna.


Upplevelser och aktiviteter

Kullabygden är fyllt av möjligheter till äventyr och aktviteter som bergsklättring, snorkling, dykning, havsfiske, mountainbiking, vandring, havskajakpaddling, tumlarsafari, vingårdsbesök, kulturupplevelser och en hel del mer. Vi hjälper gärna till att sätta ihop ett upplevelsepaket som passar er grupp. 
Vanliga frågor


Hur bokar jag en konferens eller aktivitet hos er?

Hör av dig  så hjälps vi åt att skapa en upplevelse som är specialanpassad efter era önskemål. Kontakta oss här.


Vilka öppettider har ni?

Du hittar våra öppettider här.


Har du fler frågor? Kontakta oss på info@tradgardenpaskaret.se